За Нас

Кредитен калкулатор calculator
logo-bank

равна месечна вноска

1909.90
Специално предложение

  Имате уникалната възможност да закупите  ново жилище  на ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА в жилищен комплекс „Академика“,  с  АКТ 16 ! Специално за клиентите на "Академика инвест" - договорени отстъпки при  цялостното завършване и обзавеждане на Вашия нов дом в "Академика":
- Djia - гранитогрес и цялостно обзавеждане на баня и тоалет,Варна, ЗПЗ, бул. Проф. Ат. Москов 31,  https://djia.bg/ 
- LeniStyle -цялостно мебелно обзавеждане за всеки вкус на атрактивни цени, Варна, бул. Януш Хунияди 65,  https://mebelilenistyle.com/ 
- TCV- цифрова и интерактивна телевизия и интернет, Варна, ул.”Иван Драсов” 8,  https://tcv.bg/
- BERG - ламинати, паркети и камини , Варна , ул. "Отец Паисий" 44, https://www.bergbg.com/
- доверени фирми за довършителни работи

Моля, изберете Вашия НОВ ДОМ в секция "Апартаменти" и запазете час за среща и оглед на  телефон 0700 199 29 и 0887774019.

"Академика инвест"АД

 

„Академика инвест” А Д развива своята дейност, реализирайки качествени инвестиции като поддържа най-високи стандарти. В основата на нашата философия е предприемаческия дух , а фундаментите на нашия успех са новаторството, професионализма и отговорността. Комплексът е със съвременна архитектура, висококачествено изпълнение на строително-монтажните работи, максимално комфортни условия за живеене на възрастни и деца, прекрасни възможности за спорт, с великолепна панорама и гледка към Черно море, Варненско езеро, Морска гара, Морска градина. Стриктно се съблюдават всички строителни норми за качество. За строителството се използват най-модерните технологии за енергоефективност и шумоизолация, отговарящи на най-новите тенденции на пазара. Ние сме изключително отговорни и благодарни към нашите клиенти - настоящи и бъдещи, за това, че са с нас.

 

E-APX

 

 

E-АРХ е студио за архитектурно проектиране, базирано във Варна. Студиото е основано от Мартин Христов и Галинa Балева prez 2002 година.

Нашият екип има в портфолиото си проекти на жилищни комплекси, хотели, офис сгради, училища и детски градини, болници, производствени и складови сгради, спортни съоръжения и индивидуални къщи.

Е-АРХ е сертифицирана по ISO 9001:2008, а арх. Мартин Христов е лицензиран проектант по системата BREEAM.

През годините сме печелили редица конкурси и награди сред които: „Сграда на годината“, „Награда Варна“, „IBA - Infrastructure Bulgaria Awards”

http://www.e-arch.net

 

"КОМФОРТ" ООД

 

 

„Комфорт” ООД е компания, специализирана в областите инвестиции, проектиране и строителство. Фирмата стартира дейността си на 1 декември 1989 година и вече години наред е утвърден лидер в строителния бранш във Варна и Източна България. Комфорт ООД е инвеститор и изпълнител на жилищни сгради, хотели, административни, обществени и промишлени сгради на територията на цялата страна. Качеството на своята дейност и своя авторитет Комфорт ООД защитава с десетките свои обекти, построени и предадени на територията на градовете Варна, Шумен, Банско и курортните комплекси Св. Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Слънчев бряг, Чайка, Обзор и др.

www.komfortbg.com

e-mail: office@komfortbg.com

 

 

Българо-американска кредитна банка

 

 

                                      

Българо-американска кредитна банка е учредена с решение на Учредителното събрание на акционерите.Учредител на банката е Българо-американски инвестиционен фонд (БАИФ). БАИФ е основан и регистриран в САЩ през 1991 г. по силата на американския Закон за подпомагане на източноевропейските демокрации от 1989 г. чрез Американската агенция за международно развитие (USAID), с цел подпомагане развитието на частния сектор в България.                                      През годините си на Българския пазар БАКБ се развива и печели доверието на клиентите.През 2013 година БАКБ представя първата и единствена в България Виртуална банка BACB Plus. Високотехнологичната платформа предлага на бизнес и индивидуалните клиенти уникални възможности за напълно дистанционно интернет банкиране и управление на финансите на съвременно технологично ниво. 

гр.Варна,бул. „Сливница” 93

Управител: Даниела Андреева

Тел.:052/684 427  Мобилен тел: 0878 522 396

dandreeva@bacb.bg 
Кредитен консултант: Цветелина Илиева
Тел.: 052/684 424 
cilieva@bacb.bg 

https://www.bacb.bg

Виртуална банка BACB Plus

E: contact@bacbplus.bg        T: +359 2 9658 370