Архитектура и функционалност

Кредитен калкулатор calculator
logo-bank

равна месечна вноска

1909.90
Специално предложение

  Имате уникалната възможност да закупите  ново жилище  на ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА в жилищен комплекс „Академика“,  с  АКТ 14 !
Предлагаме Ви  5 броя ТРИСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ  в тяло "Баобаб"  на  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНА цена от
79 900 евро !!!
Апартаменти №18, №28, №38, №47, №56!

За повече информация, моля, потърсете  в секция „Апартаменти“  и запазете час за среща и оглед на  телефон 0700 199 29 и 0887774019.

Архитектурата на комплекс "Академика" е концентрирана в изчистените форми с модернистичен стил, с акцент върху детайла, които да осигуряват ненадмината функционалност при проектирането на Вашия дом. За това се погрижи архитектурно студио Е-АРX с основател арх.Мартин Христов. Е-АРX е сертифицирано архитектурно студио, познато със своя размах и иновативен подход, както и с отличията си на редица конкурси с награди, сред които: „Сграда на годината“, „Награда Варна“, „IBA - Infrastructure Bulgaria Awards”.

В комплекс „Академика” има обособени 3 зони-жилищна, търговска и подземен паркинг.

Жилищната част на комплекса включва в себе си тяло „Боабаб” и  тяло „Моринга”, вдъхновени от природата и грижата за нея.

Сградата е със секционно обслужване - всяка жилищна секция има отделен вход, обслужвани от два високотехнологични,сигурни и стилни асансьора.

Комплексът осигурява пълен комфорт, пространство и атмосфера на живущите, както и постигане на отлична функционалност на  всички апартаменти.