Търговска част

Кредитен калкулатор calculator
logo-bank

равна месечна вноска

1909.90
Специално предложение

  Имате уникалната възможност да закупите  ново жилище  на ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА в жилищен комплекс „Академика“,  с  АКТ 16 ! Специално за клиентите на "Академика инвест" - договорени отстъпки при  цялостното завършване и обзавеждане на Вашия нов дом в "Академика":
- Djia - гранитогрес и цялостно обзавеждане на баня и тоалет,Варна, ЗПЗ, бул. Проф. Ат. Москов 31,  https://djia.bg/ 
- LeniStyle -цялостно мебелно обзавеждане за всеки вкус на атрактивни цени, Варна, бул. Януш Хунияди 65,  https://mebelilenistyle.com/ 
- TCV- цифрова и интерактивна телевизия и интернет, Варна, ул.”Иван Драсов” 8,  https://tcv.bg/
- BERG - ламинати, паркети и камини , Варна , ул. "Отец Паисий" 44, https://www.bergbg.com/
- доверени фирми за довършителни работи

Моля, изберете Вашия НОВ ДОМ в секция "Апартаменти" и запазете час за среща и оглед на  телефон 0700 199 29 и 0887774019.

Изберете търговска част

Преместете курсора на мишката върху снимката, за да видите подробна информация за избраната от Вас търговска част.

Номер Сутерен Площ Цена Статус
Mагазин 1 1 331.44 кв.м 0 € Продаден
Магазин 2 1 116.69 кв.м 0 € Продаден

Търговските площи са разположени  на  партерно ниво, с лесен достъп от бул. Хр.Смирненски. Комуникативността на локацията на комплекс "Академика" осигурява обемен човекопоток и е привлекателна точка за всеки бизнес, нуджаещ се от лукс и удобство.

Търговските площи се състоят от две отделни търговски помещения със статут "магазин" с лице към булеварда.Отговарят на всички нормативни изисквания. Височината на таваните (светла площ) и в двете помещения е 3,20 м. Разполагат с открито (open space) пространство и самостоятелен   оборудван и завършен санитарен възел.
Издават се в напълно ЗАВЪРШЕН ВИД !Изпълнени са с висококачествена алуминиева  висококачестена дограма и витрина, система за климатизация и вентилация, пожароизвестителна система, луксозни подови настилки и LED осветление.

При проектирането им, за максимално добро и оптимално функциониране, сме ползвали консултантски услуги на специализирана компания.