Търговска част

Кредитен калкулатор calculator
logo-bank

равна месечна вноска

1909.90
Специално предложение

  Имате уникалната възможност да закупите  ново жилище  на ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА в жилищен комплекс „Академика“,  с  АКТ 14 !
Предлагаме Ви ДВУСТАЙНИ АПАРТАМЕНТИ  в тяло "Баобаб"  с  ОТСТЪПКА от 4% !!!
Бихте могли да разгледате на следния линк   https://akademikavarna.com/apartments?building_id=&id=&type_id%5B%5D=1&area=&price_range=&status_id=1#apartments

За повече информация, моля, потърсете  в секция „Апартаменти“  и запазете час за среща и оглед на  телефон 0700 199 29 и 0887774019.

Изберете търговска част

Преместете курсора на мишката върху снимката, за да видите подробна информация за избраната от Вас търговска част.

Номер Сутерен Площ Наемна цена Статус
Mагазин 1 1 331.44 кв.м 3 060 € Свободен
Магазин 2 1 116.69 кв.м 1 270 € Свободен

Търговските площи са разположени  на  партерно ниво, с лесен достъп от бул. Хр.Смирненски. Комуникативността на локацията на комплекс "Академика" осигурява обемен човекопоток и е привлекателна точка за всеки бизнес, нуджаещ се от лукс и удобство.

Търговските площи се състоят от две отделни търговски помещения със статут "магазин" с лице към булеварда.Отговарят на всички нормативни изисквания. Височината на таваните (светла площ) и в двете помещения е 3,20 м. Разполагат с открито (open space) пространство и самостоятелен  санитарен възел. Изпълняват се с висококачествена алуминиева дограма, климатична инсталация, пожароизвестителна система. Издават се по Български държавен стандарт(БДС).

При проектирането им, за максимално добро и оптимално функциониране, сме ползвали консултантски услуги на специализирана компания.