Новини

Кредитен калкулатор calculator
logo-bank

равна месечна вноска

1909.90
Специално предложение

  Имате уникалната възможност да закупите  ново жилище  на ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЦЕНА в жилищен комплекс „Академика“,  с  АКТ 16 !
Предлагаме Ви   ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ  в тяло "Баобаб"  на  ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНА цена от
783 евро/кв.м. - апартамент А 48 на етаж 6-ти  !!! Към апартамента има избено помещение от 48 кв.м- ПОДАРЪК!

За повече информация, моля, потърсете  в секция „Апартаменти“  и запазете час за среща и оглед на  телефон 0700 199 29 и 0887774019.

block
Истра Лукс - светът на истинските парапети!



Истра Лукс ЕООД е фирма специализирана в създаване, производство, доставка и монтаж на парапети и метални конструкции. В комбинацията между неръждаеми, алуминиеви, стоманени, стъклени и дървени парапети, компанията успява да покрие всички сегменти и нужди на пазара. Зад гърба на офисите във Варна и Бургас, фирмата разполага с две производства, на партньорите - Истра ТМТ, град Своге - производство на неръждаеми парапети и Хефест ООД - град Пловдив - производство на парапети от стомана и ковано желязо.

Парапетите за обект Академика, са изработени от стомана, горещо поцинкована и прахово боядисана в цвят RAL 7016. Тези две финишни обработки защитават стоманените парапети и ги предпазват от агресивните метеорологични условия в град Варна. По този начин, на живущите в Комплекс Академика няма да им се налага да полагат излишни грижи в боядисване на парапетите, на терасите си, в бъдеще.



През изминалата 2018 година фирмата е реалиирала на 5000.00л.м завършени парапети.
http://istra-luxe.com/bg/#.XHPcl-QzbIV